Linka důvěry

29.03.2020 11:24

Naše LINKA DŮVĚRY "žhaví své dráty" a je připravena na všechny dotazy, zprávy a konverzace. Neboj se nás zeptat na cokoli, co se Ti honí hlavou. Mluvit o tom není tabu!

https://www.to-jsme-my.cz/linka-duvery/

souvislosti s epidemií COVID -19 způsobenou novým koronavirem jsme omezeni na volném pohybu mimo domov. Pojďte si popovídat a zlepšit náladu.

 

Co je linka důvěry a pro koho je určena?

Linka je jednou z našich aktivit a zajištujeme ji my - mladí dospělí s nervosvalovými onemocněními. Většina z nás ví, co obnáší život na vozíku a jaké to je denně se potýkat se vším tím okolo. Našim cílem je předat zkušenosti těm, kteří jsou na začátku své cesty a ukázat jim, že všechno se dá zvládnout.
Linka je určená především pro všechny teenagery, dospívající a mladé lidi s hendikepem, kteří hledají někoho, kdo je vyslechne, pochopí, v případě zájmu poskytne radu a nebo jim jen věnuje kousek ze svého času prostřednictvím pokecu. O některých věcech se s rodiči přece jen mluví těžko...

Pokud znáte ve svém okolí někoho, komu by naše linka důvěry mohla pomoci, nebo vy sami máte zájem napsat nám, určitě neváhejte a napište nám prostřednictvím našeho webu.

Tým To jsme my