Akce pro pečující, cvičení jógy, rehabilitace proti bolesti zad

25.03.2022 15:59

Milí přátelé,

začalo jaro a konečně si užíváme krásné slunečné dny. V centru ANULIKA máme připraveno na jaro mnoho zajímavých akcí pro pečující rodiny:
  • Zahájili jsme pro rodiny pravidelné setkávání v centru ANULIKA každé úterý od 16 hod. Přijďte si užít kávu, nějakou dobrotu a společnou zábavu. 
  • Ve dnech 19.dubna a 26.dubna od 16 hod se koná setkání mimořádně ve Spirále Ostrava z.ú. (na adrese Čujkovova 40A, 700 30 Ostrava-jih-Zábřeh) a můžete se těšit na pohoštění a speciální kreativní program (každý si odnese vlastnoručně vyrobený dárek). Akce se koná v rámci projektu Podporujeme hrdinství, které není vidět III. Děkujeme za podporu Moravskoslezského kraje.
  • V minulém roce bylo velmi oblíbené cvičení jógy pro pečující v centru ANULIKA s Ivou Grófovou. Proto jsme dohodli cvičení i nyní na jaře. Přijďte na lekce jógy v pondělí 28. března, 4.dubna, 11. dubna, 25. dubna od 18 hod. Není nutné se účastnit všech lekcí. S ohledem na omezenou kapacitu prosíme, abyste svou účast vždy potvrdili mailem či telefonicky. 
  • Také se nám podařilo dohodnout slíbené rehabilitační cvičení k odstranění bolestí zad dle metody paní Mojžíšové. Cvičení se bude konat ve středy v měsíci květnu: 4. května, 11.května, 18. května a 25. května od 17 hod a povede ho skvělá fyzioterapeutka paní Jaroslava Mojová, která dokáže "zázraky". S ohledem na omezenou kapacitu prosíme, abyste svou účast vždy potvrdili mailem či telefonicky. Akce se koná v rámci projektu Podporujeme hrdinství, které není vidět III. Děkujeme za podporu Moravskoslezského kraje.
 
  • Samozřejmostí je pravidelné online setkání mladých To jsme my každé pondělí od 18.30 hod s aktivitou Fotíme s ANULIKOU a tradiční online setkání pečujících Na kafe s Anulikou každý čtvrtek od 17 hod.
O všech akcích budeme informovat také na sociálních sítích, sledujte FB Podpora péče.
Prosíme o vaši zpětnou vazbu a potvrzení účasti na setkáních či cvičeních "na živo".  ;-)
Těšíme se na vás!