CD Anima a Animus, relaxační hudba, průvodce imaginací

13.12.2017 18:42

Dlouho očekávané a jedinečné CD s relaxační hudbou a průvodcem imaginací je na světě. Jedná se o autorské CD, jehož výtěžek je určen na podporu naší neziskové organizace, projektu "Podpora péče", díky kterému pomáháme pečujícím o vážně nemocné a rodinám dětí ze SMA, DMO a dalším. Cena CD je minimálně 300 Kč, přičemž výše příspěvku nad "minimum" záleží na Vás a Vaší ochotě podpořit dobrou věc.

Součástí CD je 16 stran bookletu, kde najdete kromě ilustrací také průvodce relaxací a imaginací.

Ukázku si poslechněte ZDE.

Zaplatit můžete také po domluvě s námi při osobním převzetí nebo převodem na náš transparentní účet. Informace pro dárce jsou na našem webu ZDE. Poštovné a balné se řídí sazebníkem české pošty a cenou obálky a je stanoveno na 70 korun. V případě bezhotovostního převodu nás, prosím, kontaktujte e-mailem.

Moc Vám děkumeme za to, že nás a naše klienty podporujete.

Jsem ráda, že vše podařilo dotáhnout. Autorem hudby, textů a obrázků je můj báječný kolega, terapeut a kamarád Rosťa Honus, o skvělou grafiku se postarala Hanka Dudová a já jsem šťastná, že jsem mohla být při tom. 

Věřím, že Vám naše hudba bude ku prospěchu a pokud nevíte, čím potěšit své blízké a zároveň udělat dobrou věc, určitě neváhejte.

Martina Martušková
martina.martuskova@podporapece.cz