Seminář v multioborové spolupráci

31.10.2018 11:39

Náš spolek ANULIKA byl přizván ke spolupráci v rámci Kulatého stolu konaného dne 25.10.2018 na semináři pořádaném Národní radou osob se zdravotním postižením ČR v Sanatoriích Klimkovice. 

Odborný seminář byl zaměřen na téma "Vzácná onemocnění - Nervosvalová onemocnění, SMA, svalové dystrofie a CMT, další neurodegenerativní onemocnění ALS a RS v souvislostech multioborové péče a vzdělávání". Program semináře byl pestrý a zajímavý. Dopolední program přinesl účastníkům informace z oblasti neurologické a rehabilitační péče, odpolední program byl věnován vybraným organizacím podporujícím osoby se vzácnými onemocněními. 

Zástupci naší ANULIKY prezentovali podporu péče o osoby s nervosvalovými onemocněními v Moravskoslezském kraji. Děkujeme Národní radě osob se zdravotním postižením ČR za další rozvoj multioborové spolupráce, jenž bude přínosem pro pomáhající organizace a zejména zdravotně postižené osoby.

Zde odkaz na pozvánku na odborný seminář:

https://www.nrzp.cz/aktualne/pozvanky-a-oznameni/1980-pozvanka-na-odborne-multioborove-seminare-k-tematu-vzacnych-onemocneni.html